joi, 18 mai 2017

21 mai - Dezvoltare muzicală la Cercul Militar Botoșani



În fiecare an, Asociația culturală Vis de Artist Botoșani sărbătorește Săptămâna Națională a Voluntariatului (SNV). SNV este un eveniment național anual, preluat din experiența altor țări și inițiat în România în 2002 de către Pro Vobis, care gestionează la nivel național derularea acestuia. Evenimentul este realizat pentru a promova conceptul și practica voluntariatului, pentru a valorifica potențialul uman existent la nivelul fiecărei comunități.
 În 2017, Asociația culturală Vis de Artist organizează în colaborare cu Cercul Militar Botoșani un atelier muzical destinat persoanelor de orice vârstă. Activitatea intitulată „Dezvoltare muzicală pentru toți!” va avea loc duminică, 21 mai, la Cercul Militar Botoșani. Intrarea este gratuită, dar accesul se face doar pe bază de înscrieri, în limita locurilor disponibile, și este valabil numai pentru participanții activi. 


Înscrierile se fac până vineri, 19 mai a.c., prin trimiterea următoarelor date: nume, prenume, vârstă, la adresa de email: visdeartist@yahoo.com sau prin mesaj privat pe pagina asociației @visdeartist2007 - Facebook. Atelierul muzical va fi susținut de către prof. dr. Cătălina Constantinovici și este destinat iubitorilor de muzică care sunt receptivi și dornici de a comunica artistic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.