vineri, 14 octombrie 2016

ZIM & ZIN la Botoșani



Pe 1 octombrie a fost Ziua Internațională a Muzicii (ZIM). Asociația culturală Vis de Artist sărbătorește această zi în fiecare an, de la înființare (2007). În 2016, Ziua Internațională a Muzicii este asociată Zilei Învățării Nonformale (ZIN), pentru a oferi celor interesați modalități de cunoaștere a muzicii prin nonformal. Imaginația, creativitatea, interactivitatea vor fi stimulate într-un cadru pătruns de muzică. ZEM & ZIN se adresează botoșănenilor iubitori de muzică.

Asociația culturală Vis de Artist participă pentru a patra oară la ZEN (Zilele Educației Nonformale), proiect implementat de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile, împreună cu Agenția Națională pentru Programe Comunitare în Domeniul Educației și Formării Profesionale și Institutul de Științe ale Educației.


Participări anterioare ale Asociației culturale Vis de Artist la Zilele Educației Nonformale:

SETăm creativitatea! mai 2013 – în parteneriat cu Mediateca din cadrul Bibliotecii Județene ”Mihai Eminescu” Botoșani (promovarea creativității muzicale)

Nonformali la Cinema 2013 – în parteneriat cu Cinematograful „Unirea” (Realizarea de fotografii care promovează valorile culturale locale. Acestea au fost postate online: în revista Asociației culturale Vis de Artist - http://visdeartist.wix.com/visdeartist/apps/blog/ziua-educatiei-nonformale-la-botosani-cu-vis, dar și proiectate la Cinema.

ZEN prin muzică 2014 – în parteneriat cu Muzeul Județean Botoșani (promovarea conceptului de voluntar pentru cultură: 3 lansări de carte, invitat special Gheorghe Zamfir).



  


Înscrierile se fac pe visdeartist@yahoo.com până joi, 20 octombrie 2016, cu următoarele mențiuni: nume, prenume + vârstă. În cadrul evenimentului va avea loc o tombolă, cu premii în cărți, pentru a putea încuraja persoanele de orice vârstă să citească! 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.