joi, 31 martie 2016

Programul Cinematografului ”Unirea” Botoșani

Cinematograful ”Unirea” din Botoșani vă invită la film. În perioada 1-7 aprilie 2016 puteți urmări:
 
ORA 13 - AL ȘAPTELEA PITIC 

Haideţi să pornim în marea aventură fantastică a celor şapte pitici!

Este ajunul celei de-a 18-a aniversări a prinţesei Rose, iar la castelul Fantabularasa tot regatul se pregăteşte pentru sărbătoare. Au sosit deja Albă ca Zăpada, cei şapte pitici, Cenuşăreasa şi Scufiţa Roşie.

https://www.youtube.com/watch?v=idf1KvJkAB0 
 

ORA 15 – OPERAȚIUNEA ARTIC 


Din cauza unei greșeli tragice, Julia, în vârstă de 13 ani, și Ida și Sindre, sora și fratele ei gemeni de opt ani, ajung pe o insulă părăsită. Nimeni nu știe unde sunt. Trebuie să înfrunte teama, dar și provocări periculoase: animale sălbatice, vremea dezlănțuită, lipsa hranei și problema comunicării cu lumea civilizată. Cine îi va salva?
 
 

ORA 17 - MINTE-MĂ FRUMOS ÎN CENTRUL VECHI 

Regia: Iura Luncasu

În regia lui Iura Luncașu și cu un scenariu semnat de Adrian Lustig, "Minte-mă frumos în Centrul Vechi" spune povestea a cinci tineri actori ce pregătesc un spectacol într-un teatru din Centrul Vechi. Doru, Dora, Lucy, Alecu și Freddy alcătuiesc un armonios pentagon amoros. Dora și Lucy sunt îndrăgostite de Doru, dar Doru e îndrăgostit de păcănele. Alecu e îndrăgostit de Dora, dar se mulțumește cu Lucy. Lucy se mulțumește cu toți, dar Freddy... Chiar: pe cine iubește Freddy? Că doar nu pe Antonio, sufleurul trupei... Un singur lucru e cert: cămătarii nu-l iubesc deloc pe Doru, mai ales când e în joc onoarea brandului Marlon. Noroc cu Toni, care, deși au trecut trei ani de la „Minte-mă frumos”, nu și-a pierdut talentul de hacker. Și cum Oana, soția lui, și-a pus în minte să-i nășească pe Dora și Doru, Toni mai lovește o dată.
 
 
 
ORA 19 – LOVE

Regia: Gaspar Noé

Murphy este un american la Paris care intră într-o relație foarte tensionată atât sexual cât și emoțional cu Electra, o tânără ușor instabilă. Fără să știe ce efect ar putea avea asupra relației lor, cei doi o invită în patul lor pe atrăgătoare lor vecină.


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.