marți, 4 august 2015

”Susține arta!”, campanie derulată de Vis de Artist


Asociația culturală Vis de Artist își propune să realizeze în perioada 9 noiembrie – 13 decembrie 2015 proiectul ”Iarnă de poveste”. În acest sens, iubitorii de artă sunt invitați să susțină tinerele talente botoșănene.
«Proiectul pe care îl propunem reprezintă rezultatul colaborării dintre Asociația culturală Vis de Artist și Dan Helciug, în cadrul programului cultural-artistic-educativ ”Întâlnirea de astăzi”, ediția a 44-a. ”Botoșaniul muzical” (http://visdeartist.blogspot.ro/p/boto_25.html), realizat în scopul de a sărbători Ziua Europeană a Muzicii, a creat premisa actualului proiect», menționează Cătălina Constantinovici, președinta Asociației.

            Scopul acestui proiect este de a promova și populariza tinerele talente din județul Botoșani, urmărind susţinerea şi încurajarea acestora în cadrul unui concert organizat sub conceptul și prioritățile Asociației, consolidarea comunicării prin artă, organizarea unui eveniment muzical de înaltă ținută, alături de un artist consacrat.
            La începutul lunii octombrie, Asociația culturală Vis de Artist va sărbători, ca în fiecare an, Ziua Internațională a Muzicii. Spectatorii vor fi cei care se implică în Campania ”Susține arta!”, prin care se adună fondurile necesare realizării proiectului ”Iarnă de poveste”. Donații/sponsorizări se pot face în contul bancar al Asociației, deschis la BCR Botoșani - RO 18 RNCB 0041085662310001, CIF 21826812. De asemenea, în același scop, se poate achiziționa cu 25 de lei volumul ”Botoșani, oraș al muzicii europene” (https://www.facebook.com/pages/Boto%C8%99ani-ora%C8%99-al-muzicii-europene/778043988941006?pnref=story).
Alte detalii le puteți obține contactându-i pe organizatori la visdeartist@yahoo.com sau visdeartist@gmail.com.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.