marți, 30 decembrie 2014

Vis de Artist întâmpinând Sărbătorile de iarnă

Sâmbătă, 13 decembrie 2014, la Muzeul Județean Botoșani s-a derulat a 42-a ediție a programului cultural-artistic-educativ ”Întâlnirea de astăzi”.

Intitulată ”Fantezii muzicale”, manifestarea a fost organizată de Asociația culturală Vis de Artist - https://sites.google.com/site/visdeartist/home - în parteneriat cu Muzeul Județean Botoșani și Liceul de Artă ”Ștefan Luchian” Botoșani, și a inclus următorul program:
Pe 20 decembrie a.c., Uvertura Mall Botoșani a găzduit spectacolul muzical Vis de Artist dedicat Sărbătorilor de iarnă. Prezentatoarele Alexandra-Ioana Mihalache și Andreea Vrînceanu au adus în sufletele celor prezenți Magia Crăciunului. Ele au fost ajutate de tinerii care au cântat pe scenă:
Duminică, 21 decembrie, Asociația HAPPY - https://www.facebook.com/asociatiahappy?fref=ts - în colaborare cu Grand Irish Pub au organizat un spectacol caritabil pentru a-i reda lumina Gabrielei Hudișteanu (Georgiana) diagnosticată cu retinopatie. Reprezentanți Vis de Artist au fost prezenți la acest eveniment. Au cântat în spectacol Alexandra Mihalache și Vlad Ciobîcă.

Marți, 23 decembrie, în studioul ”Nopți albe” de la Somax TV Botoșani au fost invitate Marina Barnea și Andreea Rotariu. Împreună cu prezentatoarea Lidia Uja, reprezentantele Vis de Artist l-au așteptat emoționate pe Moș Crăciun.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.