vineri, 5 decembrie 2014

Povestea Darului Sfântului Nicolae

Duminică, 7 decembrie 2014, de la ora 11, la Sala Media a Teatrului Național București, copiii vor avea parte de o nouă sărbătoare în lumea poveştilor. Povestea Darului Sfântului Nicolae va fi recompusă ca un joc de puzzle cu ajutorul micuților spectatori, sub îndrumarea Magicianului Poveştilor, îndrăgitul actor Marian Râlea.
În noaptea de 5 spre 6 decembrie, Sf. Nicolae, cel aşteptat cu emoţie de copii din toată lumea, mai cu seamă de cei ascultători şi cuminţi, lasă daruri în cizmuliţele pregătite cu grijă din ajun. Nuieluşa, destinată celor nărăvaşi, va fi şi ea prezentă.
La Teatrul Naţional pentru Copii, Moş Nicolae, protagonistul sărbătorii, nu va fi singur. Vor veni în întâmpinarea poveştilor şi: Muc cel Mic, Motanul Încălţat, Cenuşăreasa, Maestrul Pantofar, ba chiar şi Ciubotele din piele de bivol... Cei mici vor fi invitaţi să vadă căsuţa în care au trăit cele trei fetiţe atunci când s-a întâmplat minunea Sfântului Nicolae. Multe alte surprize îi aşteaptă pe copii, la teatru, într-o nouă duminică de poveste! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.