marți, 16 septembrie 2014

Asociația ”Ne trebuie speranță” - 10 ani de activitate

Asociaţia „Ne Trebuie Speranţă” Botoşani organizează vineri, 19 septembrie, Gala de aniversare a 10 ani de activitate. Evenimentul se va desfășura la Restaurantul ”Rapso­dia”, în Sala ”Mihai Eminescu”, la ora 13.30 și va cuprinde un spectacol susţinut de copii şi tineri cu nevoi speciale realizat cu ajutorul voluntarilor.
Sunt invitaţi reprezentanţi ai autorităţilor şi instituţiilor locale, organizaţii neguverna­men­tale, cadre didactice, parteneri, părinţi, copii şi tineri care au nevoi speciale.
Asociaţia„Ne Trebuie Speranţă”- Botoşani este o organizaţie neguvernamentală formată din părinţi care au copii cu dizabilităţi, în special Sindrom Down; a fost înfiinţată şi susţinută să se dezvolte organizaţional de către Fundaţia Star of Hope Romania.
„De la înfiinţare ne-am propus să aducem în atenţia opiniei publice, mass-mediei, autori­­ţilor, problemele cu care se confruntă persoanele cu Sindrom Down şi familiile lor. Luptăm să depăşim mentalităţile şi să arătăm că şi aceşti copii merită sprijiniţi, deşi sunt diferiţi”.- Silvia Griciuc, președinta Asociației. Printre partenerii evenimentului se numă­ră Asociațiile B-right Media și Vis de Artist.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.