miercuri, 28 mai 2014

”Royal Fashion” cu Dan Puric, la Teatrul Național ”I.L.Caragiale” din București

Miercuri, 28 mai 2014, de la ora 20.00, pe scena Sălii Studio a Teatrului Naţional „I.L. Caragiale” din Bucureşti va avea loc spectacolul ”Royal Fashion” (”Moda Regală”), prezentat în premieră, pe aceeaşi scenă, cu patru ani în urmă, de Ziua Regalităţii.
Dan Puric şi Compania "Passe Partout DP" ne invită la o călătorie în timp, plasată sub semnul unei calităţi speciale, o modă care nu iese din tiparele timpului, cu o croială elegantă, seducătoare, unică, divină chiar.
Spectacol de pantomimă şi dans clasic, «îmbrăcat» de costumele de o senzuală aristocraţie ale Doinei Levintza, de coregrafia Leliei Marcu, într-un ambient imaginat de Corina Grămoşteanu şi pus în valoare de light design-ul lui Sorin Vintilă, ”Royal Fashion” este o fereastră deschisă de sufletul Artistului prin care lumea se vede altfel. Este şi o sinteză a secolelor care au distilat şi rafinat aceasta bijuterie a calităţii umane, pe care o vor purta pentru şi înspre dumneavoastră, într-o seară atemporală, Ileana Olteanu, Violeta Huluba, Nadejda Dimitriu, Lelia Marcu, Adriana Nicolae, Ion Parea, Dragoş Huluba, Adrian Nour , Ştefan Ruxanda, Paul Cimpoieru , Silviu Oltean, Vadim Rusu, Petre Voicu, Petru Ciobanu, Silviu Man, Florin Roşu, Toni Dumitrescu, într-o fascinantă stare de iubire şi «într-o îngenunchiere în faţa calităţii», cum o numeşte Dan Puric, regizorul.
Începând cu această stagiune spectacolul ”Royal Fashion”, parteneriat între Compania Passe Partout DP şi Teatrul Naţional «I.L. Caragiale», este inclus în repertoriul curent al TNB. Biletele se găsesc la Agenţia de Bilete a Teatrului Naţional și online, preţul biletelor fiind de: 70, 50 şi 20 lei. 

http://www.tnb.ro/ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.