marți, 29 aprilie 2014

„Iedul cu trei capre”, la Ludoteca „Apolodor din Labrador”

„Sfaturile lui David” – un proiect pentru părinţi şi copii deopotrivă, realizat de Teatrul Ion Creangă în parteneriat cu Grădiniţa lui David – continuă şi în luna mai la Ludoteca „Apolodor din Labrador”!
Coordonate de către o echipă de profesori specializaţi în psihopedagogie, atelierele propun o nouă serie de teme de discuţie menite să vină în sprijinul părinţilor, specialiştii oferindu-le acestora sfaturi personalizate pentru a îşi îmbunătăţi comunicarea cu cei mici.
Programul lunii mai debutează astfel cu atelierul „Iedul cu trei capre”, care va avea loc luni, 5 mai, ora 18.00, în Sala Ludoteca „Apolodor din Labrador” de la sediul Bibliotecii Naţionale a României, întâlnirea fiind dedicată discuţiei despre (in)dependenţa copilului şi echilibrul dinamic în care se află părinţii, dar şi alţi membri ai familiei:
Taxa de participare este de 45 lei/părinte+copil, iar o parte din încasări va fi redirecționată achiziționării de bilete, la spectacolele Teatrului Ion Creangă, pentru copii care provin din medii defavorizate. Înscrierile se realizează la e-mail contact@gradinitaluidavid.ro, biletele putând fi ridicate de la reprezentanții Grădinița lui David înainte de eveniment, la Ludotecă. 

 http://www.teatrulioncreanga.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.