sâmbătă, 9 noiembrie 2013

Festivitatea de premiere a Campionatul National de Turism Sportiv "Stafeta Muntilor" 2013



Campionatul National de Turism  Sportiv “Stafeta Muntilor” este o  competitie de turism sportiv, organizata la nivel national sau international ce are drept scop crearea cadrului organizatoric si competitional in vederea dezvoltarii unor relatii durabile, in baza principiilor eco-turistice-sportive si mediu protective.
Clasamentul general al acestei competitii este alcatuit exclusiv din probe ce pot fi cuantificate obiectiv si in cadrul careia concurentii au posibilitatea sa participe la categoria corespunzatoare varstei si nivelului de pregatire.
Anul 2013 a fost unul foarte competitiv, au fost organizate 7 etape unde au participat 68 de cluburi sau grupuri de persoane, iar numarul echipelor inscrise ajunge la aproximativ 220.
Participantii au vizitat sapte zone superbe din Romania : Magura Codlei, Polovragi, Dambu Morii, Muntii Parang, Muntii Fagaras, Masivul Postavaru, Muntii Sureanu.
Probele oficiale la care acestia au participat au fost: orientare, raid montan , teste teoretice, escalada, iar fiecare club organizator putea organiza separat diverse activitati precum: proba culturala, campionat de fotbal, probe suprize, etc.
Pentru ca fiecare campionat trebuie sa aiba si o festivitate de premiere, organizatorul onorific din acest an impreuna cu cluburile organizatoare, cat si cele care au participat anul acesta va invita la FESTIVITATEA DE PREMIERE A CAMPIONATULUI NATIONAL 2013 ce va avea loc in perioada 15-17 Noiembrie 2013 in localitatea Brezoi, judetul Valcea, Complexul Turistic VALAHIA pentru a-i aplauda, felicita si premia pe cei mai meritosi dintre noi, dar si pentru a ne intrece in probe ce vor evidentia creativitatea si voia buna!
Pentru mai multe informatii legate de program cat si despre posibilitatile de cazare va rugam sa accesati site-ul www.stafetamuntilor.ro dupa care click pe articolul cu numele Festivitatea de Premiere 2013 - invitatie de participare.
La acest eveniment pot participa si persoane care nu au participat in cadrul campionatului. 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.